Zakelijk bestellen

Wij zijn aangesloten bij FloraNL, maar als bloemist behouden wij onze eigen identiteit. Op die manier blijven we kwalitatief vakwerk leveren zoals u van ons kunt verwachten. Via het landelijke FloraNL-netwerk bezorgen wij in heel Nederland uw bloemwerk. Elke lokale bloemist krijgt daarvoor een eerlijke prijs. Leveringen zijn zelfs wereldwijd mogelijk via lokale partners in het buitenland.

Gratis account bestellen bedrijven

Zakelijk orders plaatsen is bij ons ook mogelijk. U kunt bij ons een gratis account aanmaken waardoor je snel en gemakkelijk uw bestelling kan plaatsen. Via ons online bestelsysteem MijnFloraNL bestelt u eenvoudig bloemen voor uw bedrijf, collega’s of relaties. Laat het bloemwerk bezorgen op een locatie naar keuze of haal het af in onze winkel.

Met meerdere bestellers ziet u overzichtelijk wie welke bestelling heeft geplaatst. Via de track & tracé houdt u gemakkelijk de status van bestellingen bij. Facturen kunnen worden gespecificeerd en gesplitst op kostenplaats, besteller, inkoop- of PO-nummer, afdeling of per order. OCI-koppelingen met uw persoonlijke inkoopprogramma zijn ook mogelijk. 

Voordelen van het online bestelsysteem

  • Orders zelf kunnen volgen, terugzoeken, wijzigen en annuleren
  • Eigen bedrijfslogo op kaartje in heel Nederland
  • Optie voor assortiment op maat
  • Digitale factuur, volledig naar wens in te richten
  • Eén inlogaccount te koppelen aan meerdere organisaties
  • Ook andere geschenken, zoals fruitmanden, te bestellen

Vraag gratis account aan

 

 

Abonnementen

Met onze bloemenabonnementen kunt u in overleg een termijn afspreken wanneer u de bloemen geleverd wilt hebben voor uzelf of als cadeau aan een ander. Wij hebben een mooie variatie aan verse bloemen. Het is ook mogelijk om bij elke levering een bijpassende vaas, pot of schaal te leveren waardoor u nooit hetzelfde heeft staan. Dit kunnen wij uiteraard aanpassen aan uw interieur en wisselen we met de seizoenen.

 Verzendorganisaties

Doordat wij bij verschillende verzendorganisaties zijn aangesloten zoals WyBloemist, FloraNL en de Euroflorist hebben wij een groot bezorggebied zowel in Nederland als in het buitenland.

bloemist FloraNL


Bloemist met behoud van eigen identiteit